dissabte, 14 d’agost del 2010

Etapa 3: Vic - Manresa

La tercera etapa trancorre entre les localitats de Vic i Manresa. En aquesta etapa passem per les localitats de Sentfores, Santa Eulàlia de Riuprimer, L'Estany, Artés i Sant Fruitós de Bages.

L'etapa és d'uns 65 Km i la major part és enmig de vegetació. Els primers 25 Km han estat molt durs, ja que al terreny hi havia molta pedra humida per les plujes, llavors les pujades es feien molt perilloses, i provocaven relliscades continues. Durant aquest primer tram ens va acompanyar la pluja, fins i tot, ens vam plantejar per un moment suspendre l'etapa, però finalment va parar i vam poder continuar sense problema.

Recomanem visitar el Monestir de Santa Maria de L'Estany, a la localitat de L'Estany, al Bages, Al Monestir vam segellar la cartilla, just a la part del darrera hi ha una oficina d'informació del Monestir.

El pitjor de l'etapa podriem dir que és l'arribada a Manresa, ja que s'ha de fer per una carretera de 2 carrils per banda i hi ha molt de trànsit. Un cop ets al centre s'ha de fer una visita a la Basílica de Santa Maria.

Descarregar el track aquí.

Perfil del tram


Fotos


1 comentari: