dijous, 1 de juliol de 2010

Credencial: Important, no la perdis!!!

La Credencial és el carnet del pelegrí, un document personal que ens acredita com a tals i que ens permetrà obtenir la Compostela.

La Credencial es lliura exclusivament a les persones que pelegrinen fins a Santiago de Compostela caminant, en bicicleta o a cavall. És un petit document de forma acordeònica on consten les nostres dades i que disposa d’una sèrie d’espais on col·locar els segells dels refugis, parròquies o altres establiments de les poblacions per on anem passant durant el nostre camí. Aquest document és necessari per tenir accés als albergs i obtenir, al final del nostre recorregut, la Compostela. La Credencial es pot aconseguir a les Associacions d'Amics del Camí, als bisbats, algunes catedrals i esglésies, etc.

La Compostela és un document que emet la Catedral de Santiago i que certifica que s'ha realitzat el Camino de Santiago. Hi ha dos tipus de Compostela, segons si el camí s’ha fet amb motivacions religioses (bajo pietatis causa) o no. Ambdues, per a aconseguir-la s'ha de disposar de la Credencial ben segellada com a mostra de que s'han realitzat, com a mínim, els 100 últims quilòmetres de camí a peu o els 200 últims en bicicleta.

Importat, no la perdis!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada